Обработване на лични данни

Обработване на лични данни

Обработване на лични данни 153 СУ „Неофит Рилски, гр.София, “обработва лични данни на своите ученици, техните родители, служители, които са предоставени на законово основание.
Обработват се обикновени лични данни – три имена, ЕГН, адрес, данни от лична карта, данни за произход, настойничество. Целите на обработване са по повод образование, трудови и осигурителни правоотношения.
Личните данни се обработват законно, прозрачно и добросъвестно. Личните данни се предоставят само на НАП, НОИ,РУО, и МОН.Не се предават в други държави. Данните се съхраняват в срокове съобразно законодателството на Р.България.
Субектите на личните данни имат право на достъп, коригиране или изтриване на лични данни, ограничаване на обработването, възражение срещу обработването, преносимост на данните, да подават жалба до КЗЛД или до съда.
Ако тези данни не бъдат предоставени, няма да възникнат съответните права.

Училището има отговорни лица за отделните регистри. E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

153 СУ „Неофит Рилски“ обработва лични данни на своите ученици, техните родители, служители, които са предоставени на законово основание.
Прочети повече Затвори